Kako je prošlo Valentinovo kod nas?Veljača je već dugo poznata kao mjesec ljubavi stoga je 10.2.2018. održana još jedna tradicionalna, dugogodišnja, točnije devetnaestogodišnja zabava povodom Valentinova u našem objektu. Za ugodnu atmosferu i rasplesanu ekipu pobrinuo se bend “Lord” koji je omogućio da zabava potraje dugo u noć. Naši su već dugogodišnju gosti i prijatelji poput Rudice Čemea, Brune Horvata, Dražena Devalda, Željka Devalda, Zvonke Tušeka i ove godine potvrdili svoj dolazak te su nas na taj način iznimno podržali. Ujedno su i nastojali pokazati našim novijim gostima “kako se to zabavlja u Egghusu”. Na svemu tome im zaista zahvaljujemo! Zahvaljujemo se i svim našim sponzorima koju su obogatili izvrsnu tombolu – tvrtkama Kuna putovanja, Sector, Pin, Tifon, Alca, Fera vino, Đanić, salonu Dunja te Zlatici Anđelić i Višnji Salaj.
Glavna je nagrada bila putovanje (agencije Kuna putovanje) koju je osvojio Antun Salaj kojemu ovim putem još jednom čestitamo kao i drugim sretnim dobitnicima!
*********************************************************
Ipak, 14.2. bio je zaista Dan zaljubljenih. Mnogobrojni su parovi prilikom svoga dolaska popili piće dobrodošlice te su osim mesnih plata imali priliku izabrati i bogatu riblju platu za dvoje koja se naposlijetku ispostavila kao “dobitna kombinacija”!
*********************************************************
Uz pokoju časicu vina ili bocu piva spomenuta dva događaja prošla su veselo i opuštajuće.
Još jednom hvala svima na dolasku i nadamo se da se  vidimo i iduće godine u još većem broju, još veseliji!

This slideshow requires JavaScript.